måndag 29 juli 2013

Vadstena


Hej!
Här duggar det inte tätt mellan blogginläggen direkt, men vi njuter av sommar och semester! Nu har vi spenderar ca en vecka i husvagnen igen och besökt fina och mysiga Vadstena med Goa vänner! Så mysigt och skoj att få möjlighet att spendera lite tid på tumanhand ihop! 

Vi har hunnit med att se en hel del och badat å så klart fyndat på loppisar då det finns en hel del längst vägarna och endel av dom är verkligen väl värt ett besök! 

Nu bär det av hemåt och fortsätta med semester och endel fix! 

Kramar 



torsdag 25 juli 2013

Fynd!

Måste ju visa mitt senaste inköp! Ett gammalt skåp som jag tänkt ska få bli klädskåp i något av barnens rum så småningom..
Jätte nöjd! Å den gamla sockerlådan köpte jag oxå för en tid sen, älskar sommarens alla loppisar längst vägarna! 

Kram på er! 

tisdag 23 juli 2013

Västkusten!

Å nu har vi verkligen njutit av fantastiska dagar på västkusten! Sol, värme och lata dagar så härligt och ta dagen som den kommer!

Att mötas av detta var dag är härligt! Synd bara att en vecka går så fort.. 

Nu är vi hemma å spikar på altanen, gräver å tvättar, laddar om för att njuta av semestern  lite till! Life it's good! 

Önskar er en härlig dag! 


måndag 15 juli 2013

Semestertider!

Semester tider är fixar tider! Iallafall hos oss, det är då man fyndar på loppisar och inspirationen flödar! Detta är ett fynd jag fick köpa av en fin kund, ett gammalt pottskåp! Nu är det målat och klart och står i vårt badrum! Härligt med lediga tider!

Hoppas ni njuter av sommartider! 




måndag 8 juli 2013

Saft tider!

Å älskar dessa tider när man kan vara nyttig och ta vara på allt som finns ute i trädgården, och sen njuta av detta ett helt år framöver! Nu har vi tappat upp både flädersaften och jordgubbssaften, och de smakar sommar!

Vi njuter av saften, ljuvliga dagar och nya projekt! 

Just nu målar jag på så mycket jag hinner på mina nybyggda och gamla loppis fynd som väntar på att få en fin plats och pryda vårt hem!

Visst är sommar fantastiskt!! 





torsdag 4 juli 2013

Flädersaft

Hej vänner!
Hoppas ni njuter av lite ledigt, här försöker vi fånga dagen! Lille Melker är redan ca  5 veckor och vi njuter av varje stund, idag har vi gjort flädersaft så det doftar ljuvligt i hela huset! 
Nu blir det soffan, Ernst och en kopp te! 
Kram 

onsdag 3 juli 2013

Mösseberg

Å idag var vi på mysig utflykt till Mösseberg i Falköping, det är en liten djurpark och lekplatser samt en utkikstorn, mycket uppskattat av våran lilla Maja. Vi gillade minigrisen Hedvig mycket!!