söndag 30 mars 2014

Sött till söt❤

Tjingeling! 
Hoppas ni har en härlig helg! Vilket väder vi har! , helt underbart! Vi har påbörjat rivning inne och ute så här bor vi snart i totalt byggkaos! Vi ska nämligen bygga om/ renovera våran andra våning så vi får ett sovrum till och sen ska vi byta fönster och fixa till fasaden på gaveln. Så nu är årets projekt igång! Men idag visar jag er lilla frökens nya förkläde som jag bara inte kunde motstå! Passar perfekt till vårens och sommarens bak! Kommer från ica home. Trevlig söndag på er! 



onsdag 26 mars 2014

Köket!

Godkväll från köket!
Idag har det regnat och varit grått ute hos oss, så trist när vi längtar efter vår nu.. 
För ett tag sen ändrade vi om i köket, maken byggde en ny hylla över fönstret och en griffel vägg som vi nu kan skriva och rita på både stora och små❤
Ikväll njuter vi av tända ljus i ruskvädret! 


Härlig onsdags kväll till er!❤








måndag 24 mars 2014

Mandy's

Hej fina!
Ny vecka och nya möjligheter! Idag är det måndag och lilla fröken är idag första dagen på förskolan igen efter att hon trillade, och min dag består av jobb. 
I helgen fyllde min största älskling 35 år så vi fick i lördags kväll/ natt besök av fina vänner, i söndags var vi på mandy's i Töreboda och åt! En upplevelse, god mat  och i fräck miljö! Dagen bjöd på trevlig bilåkning och vi tycker det är så mysigt att se sig om och  få inspiration, vårens första picknick på tu man hand hann vi oxå med att avnjuta! 

Trevlig måndag på er!  ❤



tisdag 18 mars 2014

Kryddkrukor!

Å nu har det kommit massor med nyheter i butiken! 

Det senaste dagarna har liksom rusar förbi, vi har fixat i trädgården och försökt landa med div saker.

Idag blir det bilder från köket, gillar att ta in några svarta detaljer i inredningen just nu älskar jag denna nya svarta kryddkruka med texten basilika på! Från västergården och finns i min butik och finns även vita och med andra krydd texter på! 

Även den fina vasen/ krukan med hjärtat på finns i butiken jag har köks redskap i min! 


Kram på er! 



torsdag 13 mars 2014

Mums!

Här mumsas det på god fika i sjukstuga! Idag piffades chokladbollarna med turkost pärlsocker! Matchade ju så fint med nya te burken från bruka! 
Vilket otroligt härligt väder vi har idag! Solen lyser och man blir glad trots blåsten! Ha en fin torsdag! 
Kram på er! 



tisdag 11 mars 2014

Diskställ!

Hej fina!
Här kämpar vi på och gör framsteg! Idag bjuder jag på bilder på vårt nya diskställ från madam stoltz, jag har länge saknat ett diskställ att ha på bänken och kunna stoppa i allt det där som blir stående som  flaskor osv barnsaker.  Äntligen hittade jag ett som passade in hos oss! Idag står fina muggar från Green gate i! 
Kram på er! ❤


söndag 9 mars 2014

Bullbak och altanhäng!

Vilket väder vi haft i helgen! hoppas ni haft en fin helg! 

I helgen har vi tagit en stund i taget och lilltjejen börjar nu lära sig hur hon ska röra  sig osv lite smidigare själv! Heja heja❤ vi har passat på att mysa massor och bakat bullar, det luktar ju helt ljuvligt med nybakade bullar! 
Å sen smakar dom ju inte så dumt heller, vi har fikat på vår altan i helgen där börjar det bli vår! 

Kram på er! 



fredag 7 mars 2014

Hej å hå!

Ja så känns det nu.. Hej å hå! 
Vad händer liksom?? inbland tar livet en annan vändning än vad almenackan planerat.. Idag och en vecka framåt tar vi det lungt så idag blir det inga fina inrednings bilder men imorgon kanske! Igår spenderade vi mestadels av dagen på röntgen och akuten efter att Maja trillat ur sängen på natten, ja ni läste rätt trillat ur sängen! Å då har vi inte någon vånings säng och heller inte en vilde till tjej men vill olyckan vara framme så är den.  Tur att vi har världens bästa mormor till barnen som följde med Och livade upp på akuten! ❤
Det visade sig vara brutet nyckelben  och just nu är det en mycket lugn/ stilla  tjej som är ledsen och har mycket ont men det blir bättre om några dag säger dom och Sele på i 4 veckor! Jippi❤ 
Så keep smile! 

Idag kom en av min bästa vänner med en riktig krya på påse! Fin fin pyssel present till maja och räkmackor och semlor! Lycka är att ha en fin familj som alltid ställer upp och fina vänner! ❤

Kram på er! 



tisdag 4 mars 2014

Pomp de Lux

Å ni har det kommit ett paket fyllt med nya fina kläder till barnen! Älskar pomp de har så fina färger och detaljer! Kul att kunna syskon matcha barnen till våren / sommarens festligheter! 
Fin dag till er! ❤ Och tack för alla fina kommentarer och alla besökare ni är många som tittar in här, det värmer och är jätte roligt!