onsdag 30 april 2014

De går framåt!

Hej fina! ❤
Här jobbas det på med renoveringen! Det går framåt och idag ska våran säng hämtas som varit på målning och äntligen blivit vit! Så glad! Hoppas kunna visa er lite sovrumsbilder frampå! 
Idag får ni se denna skönhet till skåp! Bara älskar platinan på de å de små detaljerna! Ha en fantastisk dag! 

Kram 


onsdag 23 april 2014

Utflykt❤

Hej på er fina!
Å jag verkligen njuter av detta underbara väder mellan renovering och vårbruk! I eftermiddags åkte jag och barnen och min syster till en äng fullt med vitsippor och tog lite kort och njöt! Så underbart vackert! Får visa fler kort från kameran en dag! ❤ Ha en fin kväll! 







lördag 19 april 2014

Glad påsk!

Hoppas ni får en ljuvlig påskafton, vilket ljuvligt väder vi har! Fina påskägg från Maileg. Glad påsk på er fina!


torsdag 17 april 2014

Skärtorsdag!

Tjingeling på er söta! 
Här är vi på väg till blåkulla mellan renoveringen och vårbruk! 

Här får ni några bilder på våra blivande sovrum oxå.. 

Trevligt skärtorsdag till er, å vi ses väl på blåkulla! Hihi

Kram 



fredag 11 april 2014

Fredag!

Tjing!
Fredag måste helt klart vara veckans härligaste dag! Fredags känsla i kroppen, den är härlig! Här rör det på sig med våran renovering, våran älskade lilla tjej har åkt på blodförgiftning så här har vi åter lite sjukstuga med omläggning och medicinering! Men heja oss,! Tänka positivt är det viktigaste! ❤ 
Så idag hyllar vi fredags feelingen och lite bilder från köket! Ser ni den allra sötaste lilla påskpyssel som lilla fröken gjort!❤


 Skön dag på er! 



onsdag 9 april 2014

Verandan

Kikar in och önskar er fin onsdag! Hoppas den är fantastisk, här har vi plockat om på veranda och gjort lite påsk fint där, i övrigt omges vi av lite renoverings kaos! 

Tjing på er!






tisdag 8 april 2014

Renovering pågår!

Hej fina ni! 
Här är det regn och rusk väder! Men det gör inget för jag är glad ändå för här hemma är det i full gång med vår renovering av andra våning!  Därav lite glesa blogginlägg just nu.
Idag får ni se min nya fina pläd från ib- Laursen! Helt ljuvlig!! Älskar och plocka in lite blå detaljer just nu, tycker det ger en vårig känsla! Stolen är ett gammalt loppisfynd som nu fått vit färg på sig och flyttat in i vår hall! 

Tjing på er!